Hoe werkt het?

Wat mag je verwachten?

In eerste instantie zullen we eens in de 14 dagen afspreken. Wanneer het mogelijk is, zullen we langzaam afbouwen en elkaar dus minder zien. Hoelang we bezig zijn en hoe vaak we elkaar zien, is bij iedereen weer anders. Simpelweg omdat iedereen uniek is en zijn eigen pad te bewandelen heeft.

Kosten

Ik wil dat coaching voor iedereen toegankelijk is. Dat is mijn uitgangspunt! Kortom: we kijken samen welk tarief voor jou haalbaar is. Dit houdt in dat ik met je kijk naar jouw netto inkomen en we daar open over in gesprek gaan. Er is geen vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekering.

Wil je hier meer over weten, voel je vrij om hierover contact op te nemen met mij. Samen komen we hier vast uit.

Hoelang duurt een sessie?

De eerste sessie duurt meestal 1 tot 1,5 uur. We nemen dan de tijd om elkaar iets beter te leren kennen en ik zal je dan meer uitleggen over mijn werkwijze. Daarna duurt een sessie meestal 1 uur.

Gratis

Coaching is iets waar je niet zomaar aan begint. En het is heel belangrijk dat je een klik voelt met elkaar. Daarom krijg je van mij de eerste kennismaking cadeau. In dat half uur zullen we even met elkaar kennismaken en kan jij vragen stellen.

Underground is where life begins

Ja, ik wil graag meer info

  • Wil je meer weten over hoe ik als coach met jou aan de slag wil gaan, stuur mij dan een berichtje of bel.