Over Royal Reflection

Dat als je in de spiegel kijkt,

je ziet dat God van je houdt!

Alles wat ik jou wil laten ontdekken, vind je verwerkt in mijn logo en naam. 

Royal: Hoeveel vind jij jezelf waard?

Ik geloof dat jij “Royal” bent, een kind van God en daarom kostbaar en geliefd.  Jij bent GOUD waard. Geloof je dat?

Reflection: Wat zeg jij tegen jouw spiegelbeeld?

Ik ben jarenlang absoluut niet lief geweest tegen mijn eigen spiegelbeeld en was een ster in mezelf naar beneden te praten. Dankzij Gods ingrijpen, kan ik nu zeggen dat ik blij ben met mijn spiegelbeeld en met mezelf.

Ik wens jou hetzelfde toe:

Dat als je in de spiegel kijkt, je ziet dat God van je houdt en dat je met blijdschap en liefde naar jezelf leert kijken. Zodat je niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart weet: God houdt van mij!

 

Pastorale Coaching

 • Loop je vast?
 • Heb jij het gevoel dat je geen controle hebt over je leven?
 • Denk je regelmatig negatief over jezelf en je eigen kunnen?

Dan zou ik zo graag een poosje met je samen op willen lopen. Om je te laten ontdekken hoe God naar je kijkt en hoe jij naar jezelf mag gaan kijken. Want jij bent LIEFDE waard en aandacht. Dat is wat coaching inhoudt; samen oplopen, zodat je zelf de regie over je leven krijgt en weet welke stappen je moet zetten.

Wanneer wij samen aan de slag gaan, zal ik gebruik maken van een methode die erop gericht is om alle gebieden van jouw mens-zijn langs te gaan. Op die manier kan ik jou helpen om weer controle te krijgen over jouw leven, samen met God.  Hieronder leg ik je daar graag iets meer over uit.

Wat mag je verwachten?

Wie was ik?

Wanneer je begint met de coaching, zal ik  je eerst vragen om samen met mij terug te kijken naar je verleden.

 • Wat heeft jou gevormd tot wie je nu bent?
 • Zijn daar nog dingen die je in de weg zitten?
 • Ben je er klaar voor om dat nu op te ruimen?

Juist door jouw verleden serieus te nemen en daar eerst in alle rust naar te kijken, kom je daarvan los en kan je verder. Maar samen kijken we wel of het daar het juiste moment voor is. Met andere woorden: het is maatwerk en bij iedereen verloopt het weer anders. Ik volg jou!

Wie ben ik?

 • Waar krijg je energie van?
 • En wat kost jou veel energie.
 • Hoe zit jij als mens in elkaar en hoe heeft God jou gemaakt?

Dat zijn een paar vragen waar we samen naar kijken. Juist hierdoor leer je jezelf nog beter kennen en kom jij in jouw kracht te staan! En dat ben jij helemaal waard.

Wie wil ik worden?

 • Wat zijn jouw dromen? Of heb je eigenlijk geen dromen?
 • Wat is jouw passie?
 • Zijn er dingen waar jij helemaal blij van wordt.
 • Zijn er dingen die je wil gaan veranderen?

Ook daar gaan we samen naar kijken. Want dat is ook coaching: samen kijken wat je in het hier en nu al kan veranderen. Lekker praktisch dus! En tegelijkertijd leren dromen en te gaan staan in jouw kracht als prachtig, uniek mens.

Gewoon even luchten

  • Heb je gewoon heel even behoefte aan een luisterend oor?
  • Iemand nodig die even met kort je oploopt of wandelt?
  • Gewoon zonder meteen een traject in te gaan?

  Ook dan wil ik er graag voor jou zijn!

  Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op!

Wat zeg jij tegen jouw spiegelbeeld?