Gods liefde is inclusief

Dec 2, 2022

De afgelopen weken heb ik veel jonge mensen ontmoet die ervan overtuigd zijn dat ze Gods liefde niet waard zijn. En het wordt tijd dat die leugen ontkracht wordt, want…

Gods liefde is inclusief. 

Denk jij:
Ik mag niet meer bij God komen, want wat ik heb gedaan dat kan echt niet.
Dat is te groot en ik heb niet meer het recht om bij Hem te komen. Dan wil ik je nu meteen zeggen: dit is een leugen.

God heeft iedereen op het oog. 

Ook de misdadiger aan het kruis naast Jezus mocht nog dezelfde dag bij Hem zijn in het paradijs. En bedenk dat wel even dat hij een misdadiger was. Hij hing niet voor niets aan dat kruis naast Jezus. Ik weet niet wat hij heeft uitgevreten, maar het zal vast niet zo mooi geweest zijn. Toch zegt Jezus: 

Ik zeg je dat je vandaag nog met Mij in het paradijs zal zijn.” (Lukas 23:43)

 Wat kan jij hiervan leren? Wat kan ik hiervan leren?
Dat Gods liefde inclusief is. Hij wil JOU met je hele hebben en houden. Met je misstappen, verslavingen en gewoontes waar je maar niet vanaf lijkt te komen. Waarvan je denkt: hoe kom ik hier in de lieve vrede vanaf? 

En wat als ik dan weer de mist in ga, dat is toch niet eerlijk naar God? Dan hou ik Hem toch voor de gek met mijn vraag? Mijn vraag om vergeving? Mijn vraag om mij lief te hebben, terwijl ik er zo’n zooitje van maak?
NEE! Je houdt God dan niet voor de gek. God wil juist dat je wel naar Hem toekomt. Juist omdat je Hem zo hard nodig hebt, is Jezus aan het kruis gegaan voor jou. Hij had jou en mij met al onze zooi op het oog.

Geloof je dat?
Nee?
Maar wil je dat wel gaan geloven?
Ik help je heel graag daarbij.
Waarom?
Omdat ik ook ontzettend lang heb geluisterd naar dezelfde leugens en daar dankzij Gods geduld en liefde nu eindelijk vrij van ben!

Klik HIER om contact met me op te nemen. Ik zie uit naar jou!

Liefs, Mariska