Daar heb jij vast geen last van…Toch? Nou ik wel. En de afgelopen weken heb ik daar flink last van gehad.  Daarom is het ook even stil geweest op mijn social media. Want wat ga je delen, als je zelf even niet weet welk pad je moet nemen? Ik kruip dan in mijn schulp, wordt stiller en ga vooral er niet over praten. Heel handig: NOT!

Alarmbelletje

Inmiddels is het stiller worden voor mij een alarmbelletje geworden. En doordat ik dat weet, kan ik sneller onderzoeken waar dat nou precies vandaan komt en op een gezonde manier met die stilte omgaan. Dit is een proces geweest, waarin ik heb mogen leren dat stiller worden helemaal niet zo verkeerd is. Zolang ik maar niet in mijn schulp kruip en niets met mijn omgeving deel. Het stiller worden, is voor mij een manier geworden om te luisteren naar wat God wil zeggen. Het is nu voor mij een fijne plek geworden, waar ik me niet schuldig over voel, maar juist van geniet. 

Vragen

Is het erg dat ik even niet zoveel heb gepost op social media? Nee 

Moet ik altijd maar berichten plaatsen, omdat dit nodig is om meer “in the picture” te komen?  Nee

Mag ik genieten van de rust? JA!

Dit soort vragen helpen mij om de stilte te omarmen en er gewoon even van te genieten. Want ik merk dat ik door die stilte heen, me veel meer bewust ben van wat God wil zeggen en al tegen mij heeft gezegd.

Luisteren

In dit geval om te luisteren naar wat God al twee jaar geleden duidelijk heeft gesproken en daarmee aan de slag te gaan. Voor mij is nu de tijd van stilte (op social media) weer even voorbij en het tijd om achter mijn laptop te kruipen. Om ideeën uit te schrijven en van daaruit ermee aan de slag te kunnen. En nu ik er zo over schrijf, begin mijn energie weer terug te komen. Borrelt en bruist het aan alle kanten. Dus kom maar op inspiratie, kom maar op twijfel. Want door die twijfel heen, wordt voor mij steeds duidelijker hoe ik als coach en als mens wil leven!

Hoe ik als coach wil gaan werken? Dat lees je in een volgende post! Nu kruip ik eerst weer achter de laptop vandaan om in alle rust te genieten van een cappuccino in mijn zonnige achtertuin. 

Loop jij ook tegen twijfels aan?

Heb je behoefte aan een luisterend oor?

Ook daarin wil ik er voor jou zijn. Klik hier om daar meer over te lezen!

 

Liefs, Mariska