Over Royal Reflection

Dat als je in de spiegel kijkt,

je ziet dat God van je houdt!

Alles wat ik jou wil laten ontdekken, vind je verwerkt in mijn logo en naam. 

Royal: Hoeveel vind jij jezelf waard?
Ik geloof dat jij “Royal” bent, een kind van God en daarom kostbaar en geliefd.  Jij bent GOUD waard.

Reflection: Wat zeg jij tegen jouw spiegelbeeld?
Ik ben jarenlang absoluut niet lief geweest tegen mijn eigen spiegelbeeld en was een ster in mezelf naar beneden te praten. Dankzij Gods ingrijpen, kan ik nu zeggen dat ik blij ben met mijn spiegelbeeld en met mezelf.

 

Ik wens jou hetzelfde toe:

Dat als je in de spiegel kijkt, je ziet dat God van je houdt en dat je met blijdschap en liefde naar jezelf leert kijken. Zodat je niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart weet: God houdt van mij!

(Pastorale) Coaching

Heb jij het gevoel dat je geen controle hebt over je leven en je regelmatig vastloopt? Of denk je regelmatig negatief over jezelf en je eigen kunnen? Dan zou ik zo graag een poosje met je samen op willen lopen. Om je te laten ontdekken hoe God naar je kijkt en hoe jij naar jezelf mag gaan kijken. Dat is wat coaching inhoudt; samen oplopen, zodat je zelf de regie over je leven krijgt en weet welke stappen je moet zetten.

Maar voordat je stappen kunt zetten in je leven, zul je eerst tijd moeten nemen om terug te kijken naar je verleden. Want wat heeft jou gevormd tot wie je nu bent? En zijn daar nog dingen die je in de weg zitten, dan wordt het tijd om dat eerst op te ruimen.

Ook daar help ik je graag bij!

Total Balance

Ik ben een gecertificeerde coach via TotalBalance, dit houdt in dat ik een pastorale coach ben. Ik geloof dat je als mens gemaakt bent met een geest, ziel en lichaam. Wanneer jij nog iets uit je verleden met je meedraagt, kom je daar niet helemaal los van. Juist door jouw verleden serieus te nemen en daar eerst in alle rust naar de kijken, kom je daarvan los en kan je verder! En geloof me, dat voelt zoveel lichter!

Wanneer wij samen aan de slag gaan, zal ik daarom gebruikmaken van de TotalBalance methode die erop gericht is om al deze gebieden van jouw mens-zijn langs te gaan en je zo verder te helpen om weer controle te krijgen over jouw leven, samen met God.  

Wil je meer weten over hoe ik als coach met jou aan de slag wil gaan, stuur mij dan een berichtje of bel.

Wat zeg jij tegen jouw spiegelbeeld?