Dromen…

Dat kan best behoorlijk lastig zijn voor mij. Ik ben opgevoed met een redelijk nuchtere inslag. Zo van: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Dat was een zin die ik in mijn jeugd veel heb gehoord.  Niet alleen in mijn eigen gezin, maar ook in mijn omgeving. 

Niet standaard

Maar ja, ik droom juist over creatieve, niet standaard dingen. Zoals liedjes schrijven, teksten schrijven om anderen mee te bemoedigen. Voor mezelf werken en dan wel vanuit de intuïtie die God me heeft gegeven. Niet bepaald de standaard dingen. Dus worstel ik best vaak daarmee. Want wat in mijn hart leeft, is zo anders dan “standaard” of “gewoon”.

Bescheidenheid

En dan heb ik daar ook nog dat stukje in me wat zegt: Bescheidenheid siert de mens. Is het niet te opvallend?  Doe ik het niet, omdat ik gezien wil worden? Nee, dat niet, dus die heb ik bij deze meteen gepareerd! Mijn verlangen naar deze dingen, komt voort uit een verlangen om met mijn leven, mijn Vader te eren. Voor wat Hij in mijn leven heeft gedaan. En hoe ik zie dat Hij in de levens van anderen werkt. Hem daarmee eren en me daarvoor inzetten, is alles wat ik wil. Dus ja: ik wil meer dromen. Vooral omdat ik geloof dat God ze in mijn hart heeft gelegd. En dan wel met mijn “ik” in verbondenheid met God. Hij in mij en ik in Hem. Dus niet egoïstisch of egocentrisch, maar gericht op wat Hij in mijn hart legt. Dus bij deze nogmaals de oproep aan mezelf, Mariska, ga door met dromen. Luister naar de stem van je Vader en volg Zijn hart voor jou. Dat ga ik doen. Jij ook? 

Ik doe het al

Een van de dromen die ik noemde, mag ik nu al doen, eigenlijk twee… Voor mezelf werken, vanuit de intuïtie die God me heeft gegeven. Dat doe ik als coach. En ik leer steeds meer om tijdens de sessies die ik heb met mijn cliënten, me te laten leiden door wat God me ingeeft tijdens deze sessies. Waarom? Omdat ik geloof dat God de beste Heelmeester is. Hij weet precies wat er nodig is om doorbraak te bereiken. Dus waarom zou ik Hem niet volgen als Hij me iets ingeeft? Wil je meer weten over hoe ik als coach werk? Dat kan, ik vertel je er graag meer over. Stuur mij een bericht of neem via deze link contact met me op.  

En die tweede droom is het schrijven. Tja, moet ik dat nu nog uitleggen? Ik heb per slot van rekening nu net weer een blog geschreven… En verder houd ik mijn hart open en mijn ogen open om te dromen, te groeien en bloeien.

En weer moet ik denken aan het mooie nummer geschreven door Songbirds of Passage. Nieuwsgierig? Klik HIER om hem te beluisteren.


Liefs, Mariska