Ben ik het wel WAARD?

Worstel jij vaak met die gedachte, ben ik het wel waard?
Loop je er vaak tegenaan dat je negatief over jezelf denkt?
Geloof me, ik weet precies wat je voelt. Je bent niet alleen!
Ben jij geneigd om jezelf weg te cijferen of pas jij jezelf razendsnel aan naar jouw omgeving om maar niet op te vallen….
Dan heb ik nieuws voor jou:

Hier kan je vanaf komen!

Ik heb zelf onwijs lang geworsteld met negatieve gedachten en mijn gedrag (onbewust) aangepast naar mijn omgeving. Omdat ik ervan overtuigd was dat dit beter was, beter gezegd: omdat ik vond dat zij het beter wisten…
Ik kan je nu alvast een tip geven, zij weten het helemaal niet beter. En geloof me, dat betekent niet dat ik een ander niet op waarde schat, want wat hou ik van de mensen die dichtbij mij staan, echt!

Maar ik ben mezelf nu ook op waarde gaan schatten!
De enige die het echt beter weet, is God, degene die jou gemaakt heeft. Hij weet precies hoe Hij over jou denkt en heeft het allerbeste met je voor.

In de Bijbel schrijft Hij:

Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: Ik zal je een hoopvolle toekomst geven. (Jer.29:11)

Leg je focus op hoe God naar je kijkt en ga onderzoeken in de Bijbel wat Hij over jou zegt.
Doordat ik dit een paar jaar geleden ben gaan doen, ben ik stapsgewijs dichterbij Gods hart gekomen. Dit heeft bij mij voor een enorme rust gezorgd en dat gun ik jou van harte!

Wil jij ook meer rust ervaren in wie je bent?
Wil jij positiever over jezelf denken en steviger in je schoenen staan?

Abonneer je dan op mijn mailinglist en ik neem je graag mee in de reis die God met mij is gegaan. En wil je graag samen met mij deze uitdaging aangaan of meer weten over het traject wat ik je kan bieden?  Klik dan hier en wie weet lopen wij binnenkort wel een tijdje samen op. Ik zie ernaar uit om jou te ontmoeten!

Liefs, Mariska