Hey jij!

Welkom bij Royal Reflection Coaching.
Zomaar een paar gedachten:
Hoe moet ik nu verder?
Hm, dat spiegelbeeld ga ik maar even negeren.
Zie je wel, ik stel ook niets voor, ze zijn beter af zonder mij!
Hoe krijg ik nou controle over mijn eigen leven en gedachten?
Is dit het nou?

Herkenbaar?
Ook ik had hier veel last van…
Maar inmiddels niet meer en ik help jou graag verder om hier ook vanaf te komen!
Wil je aan de slag? Lees dan verder hoe ik je zou kunnen helpen.

Even voorstellen

Dit ben ik
Mariska Rieck, 43 jaar jong. Getrouwd met de leukste en liefste man en trotse moeder van 2 zoons en 1 dochter.
We wonen met veel plezier in IJsselmuiden. In februari 2021 heb ik mijn diploma voor Pastorale Coaching bij TotalBalance gehaald. Sinds december 2020 heb ik mijn praktijk Royal Reflection opgezet.

Mijn verlangen?
Jou te laten ontdekken hoe geweldig mooi jij in elkaar zit.
En hoe geliefd en kostbaar jij bent in Gods ogen.

Waarom?
Omdat ik zelf heb ervaren dat hoe levensveranderend het is, wanneer je weet hoe God naar je kijkt. Wanneer dat in je hart landt, verandert jouw leven voorgoed. En dat gun ik iedereen!

Waarom deze naam? En waarom pastorale coaching?
Daar vertel ik je graag HIER meer over.

Liefs, Mariska

Dit ben ik

Wat anderen zeggen

” Mariska is een warme vrouw die echt naar je luistert. Ze staat altijd klaar om te luisteren naar wat er leeft. Ik voel me ontzettend gezien door Mariska. Door de gesprekken heb ik mogen leren dat voelen niet zo eng is als ik dacht. ”

 Aline

Wat anderen zeggen

“Mariska is een luisterend oor, begripvol en geeft je handvatten zodat je op geestelijk niveau samen met God problematiek echt kan opruimen en vernieuwing geven van zijn liefde!”

 Mikko

Wat anderen zeggen

” Mariska is een liefdevolle coach, met humor en daadkracht. Ze zorgt ervoor dat je actief in beweging komt, oud zeer verwerkt en stralend zicht krijgt op wie je bent. Ik kon daardoor de stappen zetten die ik echt wil. Ik zou haar goed kunnen gebruiken om actief mijn zaakjes te regelen. ;.) “

 Margaretha

Wat anderen zeggen

” Mariska luistert met haar hart en kan tegelijkertijd helder en duidelijk orde scheppen in je gedachten. Ze stipt datgene in je aan, wat God in je heeft gelegd, maar wat je zelf nog niet zag. Dank je wel, lieve Mariska, voor het zien en aanstippen van talenten en eigenschappen die God in mij heeft gelegd, maar ik zelf nog niet zag.”

 Lianne

Wat anderen zeggen

“Door Mariska heb ik mogen leren dat ik uniek en goed ben als de persoon die ik ben”

 Iris

Wat anderen zeggen

“Mariska luistert met veel aandacht naar je, durft eerlijk te zijn wanneer het moet, ze bemoedigt en vraagt door, maar het belangrijkste is dat ze alles onder de leiding van de Heilige Geest doet”

 Klariska

Ja, ik wil graag meer info

Loop je vast en weet je (even) niet meer hoe je verder moet? Ik loop graag een tijdje met je op om je verder te helpen. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op.